BravoFoxtrot87: Uiteten is leuker met twee

No Photo ManNo photo
Like Me
Favorite Me

My Details

More About Me

Ik heb een grote passie voor sporten. Als jong manneke ben ik begonnen met tafeltennis en 20 jaar later ben ik hier nog even gepassioneerd mee bezig.
Verder speel ik af en toe ook tennis en ga ik (veel te weinig) eens lopen. Een tweede grote passie voorkomt dat ik met een sixpack rondloop, namelijk lekker eten en drinken :-)
Gezellig uitgebreid eten met een wijntje is altijd een winner voor een geslaagde avond. Van koken heb ik minder kaas gegeten, maar de basis recepten lukken wel zonder mezelf te vergiftigen. Voor de rest is verenigingsleven heel belangrijk voor mij. Vroeger heb ik in het bestuur van het jeugdhuis gezeten en nu zit ik in het bestuur van mijn tafeltennisclub.
Zwaar op stap gaan is niet zo zeer voor mij weggelegd. Rustig met vrienden op café gaan, een festivalletje of een terrasje vind ik veel leuker.

More About my Match

Een ideale match voor mij zou een dame zijn die heel naturel over komt zonder al teveel chichi. Ze moet zorgzaam zijn en een warme persoonlijkheid hebben en kunnen genieten van simpele dingen in het leven. Het zou leuk zijn als ze zelf ook een beetje sportieve interesses heeft. Roken is een grote afknapper

Occupation

Ik werk voor een consultancybureau als software developer. Dit houdt in dat ik voor de duur van een project ( enkele maanden/jaren ) bij een klant zit om mee te werken aan hun bedrijfsapplicaties.

Like
Favorite
Back to Top
ConnectingSingles does not do background checks and does not manually screen every profile.
To Report Abuse: If this profile or the behavior of the member is inappropriate, click here to Report Abuse »